Шинка з курячих стегон


Опубликованно 14.01.2019 23:10

Шинка з курячих стегон

Приготування:

Курячі стегна помити, обсушити, вийняти кістки і шкіру. Порізати невеликими довільними шматочками. Моркву і часник дрібно порізати. У глибокій ємності з\'єднати порізані стегна, морква, часник, зелень, сіль, чорний мелений перець, додати желатин і все добре перемішати, залишити на 20 хвилин. Викласти м\'ясо в рукав для запікання, перев\'язати краю і відправити в заздалегідь розігріту духовку до 190-200 градусів на 50-60 хвилин. Дістати з духовки, дати охолонути протягом півгодини.Взяти пластикову пляшку, або жерстяну банку, або паперову пляшку від соку, яка додасть майбутньої шинці форму і відправити туди куряче м\'ясо з бульйоном. Зверху придавити невеликим вантажем, дати охолонути до кімнатної температури і відправити в холодильник на ніч.Добре застиглу шинку розрізати гострим ножем і подавати до столу.Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!



Категория: Новости