Оселедцева ікра. Шалено смачно і дуже швидко готується
Опубликованно 19.01.2019 02:20
Приготування:
1) Оселедець очистити від шкірки, випатрати, видалити голову, хребет і кістки.
2) Моркву відварити.
3) Всі інгредієнти пропустити через м\'ясорубку крім слив. масла.
4) За кілька годин до приготування ікри вершкове масло дістати з холодильника, щоб воно було абсолютно м\'яким, і з\'єднати з пропущеними продуктами. Добре перемішати і ікра готова! Приємного апетиту!
P. S Плавлений сирок вибирайте тільки якісний, не з найдешевших.
Використовувати в ікру саме злив.масло, а не маргарин.
З чорним бородінським хлібом буде смачніше, ніж з білим.
Категория: Новости