Новий мега горіховий десерт до чаю / Такого ви точно не пробували / Горіховий пиріг-торт
Опубликованно 19.01.2019 08:20
Приготування:
До борошна додати розпушувач і яйце. Перемішати.
Додати розтоплене вершкове масло і знову перемішати.
Додати цукор і вимісити тісто.
Порубати горіхи (не дрібно), додати до них цедру лимона і згущене молоко. Перемішати.
Руками розподілити тісто по формі (у мене 24 см). Сформувати бортики. Проколоти тісто за допомогою виделки.
Додати начинку і розподілити рівномірно.
Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Потім знизити температуру до 180 градусів і випікати ще 10 хвилин.
Залишити пиріг у формі до повного охолодження.
Смачний пиріг з горіхами готовий. Приємного апетиту.
Як приготувати горіховий пиріг-торт дивіться у коротенькому відео. СПАСИБІ. Поради до рецепту:
– Ніколи не купуйте похідні від згущеного молока. Дивіться склад. Там повинен бути тільки цукор і молоко.
Категория: Новости