Новий мега горіховий десерт до чаю / Такого ви точно не пробували / Горіховий пиріг-торт


Опубликованно 19.01.2019 08:20

Новий мега горіховий десерт до чаю / Такого ви точно не пробували / Горіховий пиріг-торт

Приготування:

До борошна додати розпушувач і яйце. Перемішати.

Додати розтоплене вершкове масло і знову перемішати.

Додати цукор і вимісити тісто.

Порубати горіхи (не дрібно), додати до них цедру лимона і згущене молоко. Перемішати.

Руками розподілити тісто по формі (у мене 24 см). Сформувати бортики. Проколоти тісто за допомогою виделки.

Додати начинку і розподілити рівномірно.

Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Потім знизити температуру до 180 градусів і випікати ще 10 хвилин.

Залишити пиріг у формі до повного охолодження.

Смачний пиріг з горіхами готовий. Приємного апетиту.

Як приготувати горіховий пиріг-торт дивіться у коротенькому відео. СПАСИБІ. Поради до рецепту:

– Ніколи не купуйте похідні від згущеного молока. Дивіться склад. Там повинен бути тільки цукор і молоко.



Категория: Новости