Поповеры - російська круасан


Опубликованно 25.01.2019 06:10

Поповеры - російська круасан

Приготування:

У чашу розбиваємо яйця, добре перемішуємо і додаємо сіль.

Вливаємо молоко.

Поступово додаємо борошно.

Додаємо розтоплене вершкове масло. Наше тісто готове)

Беремо формочки для кексів (вузькі і високі), переважно металеві, але інші теж підійдуть. Рясно змащуємо їх рослинним маслом і відправляємо в духовку на 5 хвилин при 220С. У гарячі формочки розливаємо наше тісто на 3/4.

Відправляємо поповеры в духовку при 220С на 25-35 хвилин, духовку не відкривати!!!!

Поповеры готові, при випіканні вони намагаються вистрибнути з формочок)))) Зовні хрустка скоринка, усередині практично порожні)

Подаємо з улюбленим варенням)))) Приємного апетиту!)



Категория: Новости