Поповеры - російська круасан
Опубликованно 25.01.2019 06:10
Приготування:
У чашу розбиваємо яйця, добре перемішуємо і додаємо сіль.
Вливаємо молоко.
Поступово додаємо борошно.
Додаємо розтоплене вершкове масло. Наше тісто готове)
Беремо формочки для кексів (вузькі і високі), переважно металеві, але інші теж підійдуть. Рясно змащуємо їх рослинним маслом і відправляємо в духовку на 5 хвилин при 220С. У гарячі формочки розливаємо наше тісто на 3/4.
Відправляємо поповеры в духовку при 220С на 25-35 хвилин, духовку не відкривати!!!!
Поповеры готові, при випіканні вони намагаються вистрибнути з формочок)))) Зовні хрустка скоринка, усередині практично порожні)
Подаємо з улюбленим варенням)))) Приємного апетиту!)
Категория: Новости