Хрустка розчавлена картопля в духовці
Опубликованно 25.01.2019 06:10
Приготування:
1. Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності.
2. Викласти у форму для запікання. Картоплю розчавити за допомогою товкачика або іншій площині.
3. Змастити рослинним маслом картоплю. Злегка посолити, щедро посипати сушеним часником і чорним перцем. Запікати в духовці при 230 градусах 10-15 хвилин на верхньому рівні до хрусткої скориночки і рум\'яності картоплі.
4. Дістати картопля, перевернути на іншу сторону. Змастити олією, посолити, поперчити, присипати часником. Запікати ще 10-12 хвилин.
5. Картопля посипати зверху тертим сиром і запікати ще 3 хвилини, або поки сир не розплавиться.
6. Готову картоплю посипати дрібно нарізаною зеленню.
Категория: Новости