Забуте печиво
Опубликованно 26.01.2019 04:45
Приготування:
1. 85 гр. карамельного (білого) шоколаду нарубати ножем на дрібні, але відчутні шматочки.
2. 2 білки збити в міцну піну з 60 гр. цукру. Спочатку збивати на мінімальній швидкості міксера 1/2 хвилини, потім збільшити швидкість до максимальної, і, поступово додаючи цукор, збивати ще 5-7 хвилин, до так званих «жорстких піків», перевертаючи миску з білками, вони повинні залишатися нерухомими.
3. До збитої маси додати 40 гр. кокосової стружки і подрібнений шоколад. Акуратно перемішати.
4. Сформувати печиво за допомогою двох чайних ложок на деко з папером для випічки.
5. Випікати в духовці, розігрітій до 180*С, 3 хвилини. Вимкнути духовку і залишити печиво на 2 години в вимкненій духовці. Двері духовки відкривати не можна.
6. Печиво готово! Хрустке, що тане в роті, дуже ароматне і смачне! Приємного апетиту!
Категория: Новости