Курка в гранатовому соусі
Опубликованно 26.01.2019 07:15
Приготування:
Горіхи підсушити на сковороді, подрібнити у блендері. Куряче м\'ясо нарізати шматками 1.5 див. Змішати вершкове і оливкове масло в сотейнику, обсмажити курку на сильному вогні. Обсмажену курку вийняти з сковороди. Обсмажити дрібно нарізану цибулю до прозорості. Повернути курку до цибулі в сотейник, влити 0,5 л курячого бульйону і варити під кришкою 20 хвилин. Додати 5 столових ложок гранатового соусу, куркуму, корицю, мелений мускатний горіх, мелені волоські горіхи. Тушкувати під кришкою на слабкому вогні 25 хвилин. Подавати з відварним рисом, посипати зеленню кінзи або петрушки. Можна декорувати половинками волоського горіха і зернятками граната.
Категория: Новости