Закуска з печінки з незвичайною начинкою! Обов\'язково варто спробувати!
Опубликованно 29.01.2019 06:10
Приготування:
1) Почнемо приготування з начинки. Три середні цибулини наріжемо кубиками. 1 велику моркву натремо на крупній тертці. Цибулю злегка підрум\'янимо на рослинному маслі, потім додамо моркву, я додала ще 20 гр. вершкового масла, але це не обов\'язково. Згасимо овочі до м\'якості на маленькому вогні. Залишаємо повністю охолонути.
2) 500 гр. сиру з\'єднуємо з 3 ст. л. сметани або майонезу. Додамо обсмажені овочі, 1 ч. л. сухого часнику або кілька зубчиків свіжого, солимо і перчимо за смаком. Перебиваємо все блендером в однорідну масу. Начинка виходить дуже смачною! Її можна намазати на хліб, загорнути в млинці або нафарширувати яйця.
3) Приготуємо печінкові млинці. У миску розбиваємо 2 яйця, додамо сіль і чорний перець за смаком, вливаємо 300 мл. молока, додамо 50 гр. борошна і переб\'ємо все блендером, щоб не було грудочок.
4) 500 гр. печінки подрібнюємо за допомогою блендера або м\'ясорубки. Додамо до яєчно-молочної суміші. Сюди ж додамо 2 ст. л. рослинного масла і добре перемішати. Повинно вийти досить рідке тісто.
5) Ополоником наливаємо тісто на сковороду і розподіляємо нахилами сковороди з боку в бік. Якщо тісто погано розтікається можна допомогти розмазати тісто пензликом. Обсмажуємо млинець з двох сторін. Кількість млинців залежить від діаметра Вашої сковороди. У мене вийшло 15 млинчиків діаметром 24 див
6) Млинець змащуємо сирною начинкою. Розрізаємо на 8 частин. Кожну частину звертаємо від краю до центру. Виходить печінковий рогалик. Таким чином, робимо з усіма млинцями і начинкою. Готуйте із задоволенням, і нехай у вас все вийде!
Категория: Новости