Різдвяний яблучний пиріг з горіхами


Опубликованно 31.01.2019 08:20

Різдвяний яблучний пиріг з горіхами

Приготування: Крок 1: готуємо тісто.

Змішайте борошно з цукровою пудрою, яйцями, тертим вершковим маслом, ванільним цукром, розпушувачем для тесту і сумішшю пряникових спецій. Добре вимішайте, щоб тісто стало однорідним. Скачайте в колобок і розділіть на дві приблизно рівні частини. Крок 2: викладаємо начинку.

Для начинки яблука очистіть і натріть на середній терці. Після полийте яблука лимонним соком і перемішайте.Одну частину тіста розкачайте в пласт і покладіть її на застелений пергаментом деко. Зверху викладіть яблука, посипте пряниковими спеціями, цукром, корицею, родзинками і горіхами. Крок 3: прикрашаємо різдвяний яблучний пиріг з горіхами.

Решту тіста розкачати тонко і виріжте за допомогою формочок для печива зірочки. І цими зірочками прикрасьте верх пирога. Крок 4: запікаємо різдвяний яблучний пиріг з горіхами.

Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах протягом 45-50 хвилин до рум\'янцю.Готового пирога обов\'язково дайте охолонути, а потім наріжте його на шматочки і подавайте. Крок 5: подаємо різдвяний яблучний пиріг з горіхами.

Різдвяний яблучний пиріг з горіхами можна розрізати на кілька прямокутних порцій. Подавайте обов\'язково з чаєм.Приємного апетиту!



Категория: Новости