Свиняча рулька на бутерброди
Опубликованно 02.02.2019 04:55
Приготування:
Свинячу рульку промити, помістити в каструлю і залити водою трохи вище рульки. Після закипання води додати моркву, лавровий лист, чорний перець, коріандр. Увіткнути В цибулину гвоздики і також відправити у киплячу воду. Прикрутити вогонь і варити на повільному вогні 4-5 годин.
Готову рульку виймаємо й даємо трохи охолонути. Робимо збоку надріз, вибираємо кістки і розкладаємо рульку, як книгу. Часник пропускаємо через прес і посипаємо їм рульку зверху, можете використовувати будь-які ваші улюблені приправи, я ще посипала зверху прованськими травами.Викладаємо рульку в ємність, я брала пластиковий контейнер, додаємо 2-3 ложки бульйону, зверху кладемо кришку, притискаємо вантажем і відправляємо в холодильник на ніч.
Свиняча рулька для бутербродів готова. Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости