Пиріг з виноградом


Опубликованно 05.02.2019 20:20

Пиріг з виноградом

Приготування:

Змішати в мисці борошно, кукурудзяну крупу, розпушувач і сіль. В іншій мисці змішуємо яйця, цукор, лимонну цедру, топлене вершкове масло, рослинна олія. Ретельно змішуємо вміст обох мисок. Додаємо мацоні або кефір і ретельно перемішуємо. Додаємо мед і перемішуємо. Виноград помити, розрізати ягоди навпіл і видалити насіння. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Вилити тісто. Половину винограду обваляти в борошні і викласти поверх тіста. Запікати 15 хвилин в духовці, розігрітій до 175 градусів. Дістати з духовки. Розподілити поверх тіста другу половину винограду (перша половина опустилася всередину тесту). Запікати в духовці 25 хвилин.



Категория: Новости