Картопля «Буланжер» або картопля булочника
Опубликованно 06.02.2019 12:05
Приготування:
Кроки приготування:
1. У курячий бульйон додаємо часник, чебрець, розмарин і доводимо до кипіння.
2. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо до м\'якості.
3. Картоплю нарізаємо тоненькими кружальцями.
4. У форму, змащену маслом, викладаємо кружечки картоплі внахлест один на одного.
5. Кожен шар солимо і перчимо, в середині шарів картоплі викладаємо шар цибулі і зверху викладаємо ще два шари картоплі.
6. Заливаємо картоплю бульйоном, процідивши його через сито.
7. Зверху кладемо шматочок вершкового масла і відправляємо в духовку на 190 градусів на 40 хвилин, залежно від сорту картоплі і духовки. Готовність перевіряємо ножем або зубочисткою.
Приємного апетиту!
Категория: Новости