Кабачкова ікра за 30 хвилин в мультиварці


Опубликованно 06.02.2019 12:05

Кабачкова ікра за 30 хвилин в мультиварці

Приготування:

Кабачки очистити від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками.

Моркву натираємо на крупній тертці.

У чашу мультиварки наливаємо і розігріваємо олію на програмі "смаження" 20 хвилин. У каструлю викладаємо кабачки, моркву і порізану зелень.

Обсмажуємо постійно перемішуючи.

Перемелюємо масу на м\'ясорубці.

Додаємо сіль, цукор, перець перемішуємо, встановлюємо програму "тушкування" на 20 хвилин, тушкуємо з закритою кришкою.

Пробиваємо масу блендером. Кабачкова ікра готова! Розкладаємо по банках. Для зберігання додаємо оцет на етапі додавання цукру і солі. Приємного апетиту!)



Категория: Новости