Кабачкова ікра за 30 хвилин в мультиварці
Опубликованно 06.02.2019 12:05
Приготування:
Кабачки очистити від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками.
Моркву натираємо на крупній тертці.
У чашу мультиварки наливаємо і розігріваємо олію на програмі "смаження" 20 хвилин. У каструлю викладаємо кабачки, моркву і порізану зелень.
Обсмажуємо постійно перемішуючи.
Перемелюємо масу на м\'ясорубці.
Додаємо сіль, цукор, перець перемішуємо, встановлюємо програму "тушкування" на 20 хвилин, тушкуємо з закритою кришкою.
Пробиваємо масу блендером. Кабачкова ікра готова! Розкладаємо по банках. Для зберігання додаємо оцет на етапі додавання цукру і солі. Приємного апетиту!)
Категория: Новости