Запіканка з капусти на сковороді. Миттю зникає зі столу!
Опубликованно 08.02.2019 10:10
Приготування:
1. 250 гр. м\'яса (у мене свинина, але можна взяти будь-яке інше м\'ясо), нарізаного маленькими шматочками, обсмажити на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії, потім додати 150 гр. лука, нарізаного чверть кільцями і 150 гр. натертої моркви, а також 400 гр. тонко нашаткованої капусти, обсмажити на середньому вогні 5-7 хвилин. Додати трохи води і згасити до м\'якості овочів.
2. Потім додати 1 ст. л. томатної пасти, посолити і поперчити за смаком, додати 1 ч. л. приправи хмелі-сунелі, тушкувати ще пару хвилин.
3. 7 середніх яєць трохи посолити і збовтати віночком. Яєчної сумішшю залити м\'ясо з овочами, накрити кришкою, на повільному вогні довести до готовності. В середньому це займає до 15 хвилин. Коли верх добре схопився і не буде видно сирих яєць, значить запіканка готова. За бажанням можна посипати петрушкою.Таку запіканку можна урізноманітнити болгарським перцем, кабачками, картоплею, замість м\'яса покласти м\'ясний фарш, ковбасу чи шинку, затерти зверху сиром і кожен раз смак буде новий, зі своєю родзинкою.Приємного апетиту!
Категория: Новости