Салат з редькою. Незрівнянний осінній салат!
Опубликованно 11.02.2019 23:05
Приготування:
1. 1 червону цибулину наріжемо півкільцями, додамо 2/3 ч. ложки 9% оцту, дрібку цукру і трохи солі, перемішати.
2. Курячу грудку потрібно відварити або запекти в духовці. Її можна порізати соломкою або розібрати на волокна, як я. Вага приготовленої грудки 150 гр.
3. Стільки ж беремо редьки, очистимо і натремо на тертці для корейської моркви. Редьку беріть по своєму смаку. Я взяла солодку редьку.
4. У мисці з\'єднуємо редьку, 150 гр. корейської моркви, червоний лук, курячу грудку, пучок дрібно нарізаної зеленої цибулі, заправляємо рослинною олією і перемішуємо.
Це одні з моїх улюблених осінніх салатів. Салат виходить дуже смачним, пікантним і соковитим. Готуйте на здоров\'я!
Категория: Новости