Закусочні перці з рікоттою і тапенадой
Опубликованно 14.02.2019 01:55
Приготування:
Підготувати необхідні інгредієнти. Сік можна брати солоним, якщо любите побільше солі. Нам достатньо тієї, що була в тапенаде. (Як приготувати тапенату дивіться на моєму каналі.)
Змішати рікотта з тапенадой.
Перець розрізати навпіл. Вийняти насіння і заповнити рікоттою з тапенадой.
Викласти перець у форму для запікання. Додати томатний сік.
Відправити запікати при 180 градусах 15-20 хвилин. Не потрібно щоб перець повністю размегчился. Він повинен залишитися хрусткому.
Викласти перець на тарілку, додати зверху томатного соку і зелені.
Як я вже говорив, таку закуску можна їсти і гарячої і холодної. Однаково смачно. Приємного апетиту.
Як приготувати перець фарширований рікоттою і тапенадой, дивіться у коротенькому відео. СПАСИБІ.
Категория: Новости