Курячі крильця в гострому медовому соусі
Опубликованно 15.02.2019 07:35
Приготування:
Крок 1.
Розрізати крила на три частини, для запікання використовувати тільки великі частини. Крок 2.
Змішати в мисці розпушувач, сіль, копчену паприку і чорний перець. Крок 3.
Посипати крильця сухою сумішшю в три прийоми, кожен раз ретельно перемішувати, щоб крила рівномірно вкрилися підготовленою сумішшю. Крок 4.
Деко застелити харчовою фольгою. На деко поставити решітку і викласти на неї крильця в один шар, на відстані в 1 см між шматочками. Крок 5.
Розігріти духовку до 180°С і поставити деко з крильцями в духовку на 15 хвилин. Крок 6.
Через 15 хвилин дістати деко і перевернути крильця. Крок 7.
Поставити деко знову в духовку на 15 хвилин при температурі 180°С. Крок 8.
Готуємо соус: змішуємо мед, соус чилі, оцет і кунжутне масло. Перемішуємо до однорідного стану. Крок 9.
Готові крильця перекладаємо у велику миску і поливаємо соусом, все ретельно перемішуємо і подаємо зі свіжими овочами та улюбленими соусами.
Категория: Новости