Сніданок на 5+! За вуха не відтягнеш!
Опубликованно 19.02.2019 01:40
Приготування:
1) У миску кладу 450 гр. сиру. До нього додаємо 2 яйця, цукор за смаком. Я додаю 4 ч. л. або 2 ст. л. Все перемішую виделкою. Потім 1,5 ч. л. розпушувача для тіста і борошно. Додаю борошно потроху. Її може знадобиться трохи більше або менше, все залежить від вологості сиру. Краще брати сир сухий, мінімум 5% жирності. Замішую тісто спочатку в мисці, потім перекладаю тісто на стіл і домешиваю на столі. Тісто повинне вийти м\'яким, трохи липким.
2) Ділю тісто на кілька частин, з кожної частини скачую джгутик. Розрізаю його на частини, приблизно по 8-10 см завдовжки. Потім вилкою надаю форму трикутника з борозенками. Вилку обов\'язково вмочую в борошно, потім притискаю до тесту. Так поступаю з кожним жгутиком тесту. Можна звичайно не надавати форму виделками, і просто обсмажити брусочки, але, на мій погляд, так сирника виглядають більш цікаво.
3) Обсмажую джгутики на рослинному маслі з трьох сторін на середньому вогні до красивого золотистого кольору. Знімаю на паперові рушники.
4) Готові сирник можна посипати цукровою пудрою.
Категория: Новости