М\'ясні рулетики з овочами на сковороді
Опубликованно 20.02.2019 05:25
Приготування:
М\'ясо обсушим паперовими рушниками. Наріжемо на скибочки товщиною приблизно 1 см У мене лопатка, можна взяти карбонад або вирізку. Відіб\'ємо кожен шматок, накривши його плівкою, щоб не летіли бризки. Солимо і перчимо, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник, поки готуємо начинку.
Для начинки дрібно наріжемо лук, половину перцю, частина зелені, часник. Солимо і перемішуємо. Можна додати в начинку аджику, хмелі-сунелі, уцхо-сунелі
На кожен шматок м\'яса викладаємо начинку, приблизно 1 ст. л., і звертаємо в рулетик. Поки розігрівається сковорода приберемо рулетики в морозилку.
Наріжемо залишився перець крупніше, морква натремо, добре перемішаємо.
На сковороду наливаємо рослинне масло і половину вершкового. Викладаємо швом вниз рулетики. На кожен рулетик викладемо шматочки залишився вершкового масла і овочеву суміш. Накриваємо кришкою і тушкуємо на мінімальному вогні 25-30 хвилин.
Помідор натремо на тертці, шкірку викинемо. Томатне пюре виливаємо на сковороду, закриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 10-15.
Готові Рулетики.
Приємного апетиту!
Категория: Новости