Свинина з соусом чімічуррі і помідорами
Опубликованно 21.02.2019 06:55
Приготування: Крок 1: смажимо свинину.
Тонкі шматочки м\'яса обсушіть паперовим рушником, а потім посипте зі всіх сторін цукром.Розігрійте в сковороді олію, відправте в нього м\'ясо і смажте по 4 хвилин на кожній стороні. Перевертайте тільки один раз, щоб шматочки вийшли гарними і з хрусткою скоринкою.
Після перекладіть свинину в тарілку, посипте перцем і накрийте кришкою або фольгою, щоб м\'ясо дійшло. Залиште на 5-7 хвилин. Крок 2: готуємо соус чімічуррі.
З соусом все просто. Підготуйте всі необхідні для його приготування інгредієнти, зсипте в чашу блендера і збийте.
Змішуйте і збивайте, поки не вийде однорідний за консистенцією соус. Крок 3: готуємо помідори.
Помідори промийте, обсушіть їх серветками.Змішайте роздавлений часник з медом, маслом і сіллю. Пензликом змастіть помідори получившимся маринадом (або обережно змішайте з ним).
Перекладіть помідори з маринадом в форму для запікання і готуйте заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин. Крок 4: подаємо свинину з соусом чімічуррі і помідорами.
Перед подачею наріжте шматочок свинини смужками, полийте його зверху соусом і покладіть поруч помідори. Все готово, час пробувати і насолоджуватися смаком!Приємного апетиту!
Категория: Новости