Шоколадно-ванільне печиво
Опубликованно 21.02.2019 06:55
Приготування:
Масло кімнатної температури з\'єднаємо з цукром, добре перемішати. Додамо яйце, сіль і борошно. Замішуємо тісто.
Ділимо тісто на дві частини. Одну поки прибираємо в холодильник.
До залишалася частини тесту додамо какао-порошок. Добре перемішаємо.
Для того щоб було зручніше розкачувати тісто, приберемо його на 15 хвилин у холодильник.
Розкачуємо обидві частини тесту.
Укладаємо шоколадний пласт на ванільний, скручуємо в тугий рулет.
Загортаємо його в плівку і прибираємо в холодильник на 15-20 хвилин.
Потім нарізаємо на кружечки. Викладаємо на деко і ставимо в духовку розігріту до 180 градусів на 15 хвилин. Печиво має підрум\'янитися.
Категория: Новости