Шоколадно-ванільне печиво


Опубликованно 21.02.2019 06:55

Шоколадно-ванільне печиво

Приготування:

Масло кімнатної температури з\'єднаємо з цукром, добре перемішати. Додамо яйце, сіль і борошно. Замішуємо тісто.

Ділимо тісто на дві частини. Одну поки прибираємо в холодильник.

До залишалася частини тесту додамо какао-порошок. Добре перемішаємо.

Для того щоб було зручніше розкачувати тісто, приберемо його на 15 хвилин у холодильник.

Розкачуємо обидві частини тесту.

Укладаємо шоколадний пласт на ванільний, скручуємо в тугий рулет.

Загортаємо його в плівку і прибираємо в холодильник на 15-20 хвилин.

Потім нарізаємо на кружечки. Викладаємо на деко і ставимо в духовку розігріту до 180 градусів на 15 хвилин. Печиво має підрум\'янитися.



Категория: Новости