Свинина в гірчиці, запечена в духовці


Опубликованно 23.02.2019 03:00

Свинина в гірчиці, запечена в духовці

Приготування:

Свинину помити і обсушити. Часник порізати довгими смужками і нашпигувати їм свинину з усіх сторін. Приготувати маринад – змішати гірчицю, сіль і перець і натерти маринадом шматок свинини. Відправити в холодильник маринуватися на 60-90 хвилин.По закінченні часу маринування свинину дістаємо з холодильника, щільно загортаємо у фольгу і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Потім знімаємо фольгу, збільшуємо температуру до 220 градусів і ставимо ще на 10 хвилин до зарум\'янювання. Охолоджену свинину нарізаємо і їмо.Свинина в гірчиці, запечена в духовці готова! Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!



Категория: Новости