Пісочне печиво з шоколадом
Опубликованно 05.03.2019 16:10
Приготування:
Крок 1.
У розм\'якшене вершкове масло, додати цукор і сіль, перемішати до однорідного стану. Крок 2.
Додати борошно і добре перемішати до отримання крихти. Крок 3.
Висипати на дошку і руками замісити однорідне тісто, сформувати коло товщиною 2 см. і прибрати в морозильну камеру на 20 хвилин. Крок 4.
Холодне тісто розкачати завтовшки 6-7 мм, якщо на тесті будуть з\'являтися тріщини, їх потрібно з\'єднати і продовжувати розкачувати тісто. Крок 5.
З тіста вирізати фігурне печиво, викласти на деко, застелений пекарської папером. Крок 6.
Розігріти духовку до 180°С і випікати печиво 8 хвилин. З обрізків тіста сформувати коло і зробити другу порцію печива. Крок 7.
Шоколад розламати на дрібні шматочки і поставити на 1 хвилину в мікрохвильову піч, дістати і добре перемішати, якщо весь шоколад не розтанув, поставити ще на 30 секунд. Можна розтопити шоколад на водяній бані, в ківш налити воду, поставити на вогонь і зверху встановити миску з шоколадом, при нагріванні шоколад почне танути. Крок 8.
Готове печиво остудити, потім печиво умочіть в шоколад і покладіть на пекарській папір. Крок 9.
Приберіть печиво в холодильник на 10-15 хвилин, шоколад застигне і печиво готове.
Категория: Новости