Пісочне печиво з шоколадом


Опубликованно 05.03.2019 16:10

Пісочне печиво з шоколадом

Приготування:

Крок 1.

У розм\'якшене вершкове масло, додати цукор і сіль, перемішати до однорідного стану. Крок 2.

Додати борошно і добре перемішати до отримання крихти. Крок 3.

Висипати на дошку і руками замісити однорідне тісто, сформувати коло товщиною 2 см. і прибрати в морозильну камеру на 20 хвилин. Крок 4.

Холодне тісто розкачати завтовшки 6-7 мм, якщо на тесті будуть з\'являтися тріщини, їх потрібно з\'єднати і продовжувати розкачувати тісто. Крок 5.

З тіста вирізати фігурне печиво, викласти на деко, застелений пекарської папером. Крок 6.

Розігріти духовку до 180°С і випікати печиво 8 хвилин. З обрізків тіста сформувати коло і зробити другу порцію печива. Крок 7.

Шоколад розламати на дрібні шматочки і поставити на 1 хвилину в мікрохвильову піч, дістати і добре перемішати, якщо весь шоколад не розтанув, поставити ще на 30 секунд. Можна розтопити шоколад на водяній бані, в ківш налити воду, поставити на вогонь і зверху встановити миску з шоколадом, при нагріванні шоколад почне танути. Крок 8.

Готове печиво остудити, потім печиво умочіть в шоколад і покладіть на пекарській папір. Крок 9.

Приберіть печиво в холодильник на 10-15 хвилин, шоколад застигне і печиво готове.



Категория: Новости