Лимонний кекс з лимонною глазур\'ю
Опубликованно 05.03.2019 16:10
Приготування:
М\'яке масло з цукром збити блендером до однорідного стану. Додаємо 3 яйця, по одному, не зупиняючи процес збивання. Тепер додамо сіль, розпушувач і частинами – борошно. Замішуємо ложкою. Додаємо цедру одного лимона і його сік, ще раз перемішуємо. Форму (у нас 15х29 см) застеляємо пергаментом і викладаємо в неї тісто. Випікати 40-45 хвилин до сухої шпажки, при температурі 180°C. Для глазурі змішуємо 200 грам цукрової пудри, 2 столові ложки лимонного соку і 3 столових ложки води. Змащуємо кекс глазур\'ю.
Категория: Новости