Яєчна локшина з курячим бульйоном / Найкращу страву на 1 січня
Опубликованно 06.03.2019 11:50
Приготування:
Можна брати будь-яку частину курки. У мене стегенце. Ретельно його промити і видалити всю зайву рослинність)). Нарізати на шматки. Скласти в каструлю і відправити на сильний вогонь. Не упустити момент закипання. Треба буде видалити піну.
Поки закипає бульйон, на сухій сковороді трохи обсмажити моркву нарізану кільцями цибулю, разом з лушпинням.
Після закипання і видалення піни, зменшити вогонь до самого мінімуму. Це важливий момент для того, щоб вийшов прозорий бульйон. Додати обсмажені моркву і цибулю. А так само додати лавровий лист, чорний і запашний перець. Накрити кришкою. Залишити невеликий зазор і варити приблизно години півтори.
Поки вариться бульйон, приготуємо локшину. Змішаємо за допомогою міксера яйця з водою, маслом і сіллю. Поступово введемо борошно.
Сковороду змастимо краплею олії і приготуємо млинці. Залишимо їх до повного охолодження.
Хвилин за 10-15 до закінчення варіння бульйону, наріжемо зелень.
В цей же час посолити бульйон за смаком і залишити ще хвилин на 10 варитися.
Остиглі млинці згорнути рулетом і нарізати локшину.
У порційну тарілку додати локшини.
Зверху налити багато смачного бульйону і додати зелені.
Насолоджуємося смачним, лікувальним бульйоном)).
Приємного апетиту.
Як приготувати "опохмелин" на 1 січня, дивіться у відео. СПАСИБІ.
Категория: Новости