Печиво «Вушка»


Опубликованно 06.03.2019 11:50

Печиво «Вушка»

Приготування:

Крок 1.

Поверхня присипати борошном, викласти на неї тісто і розкачати завтовшки 3-4 мм. Крок 2.

Змішати 100 г цукру і 1/2 ч. л. солі. Присипати тісто з обох сторін і акуратно розкачати цукор качалкою. Крок 3.

Згорнути тісто в рулет з двох сторін, від краю пласта до центру, загорнути в папір для випічки і прибрати на 15 хвилин у морозильник. Крок 4.

Звільнити рулет від паперу і розрізати на шматочки 0,7 мм. Крок 5.

Викласти розрізані заготовки печива на деко, покрите папером для випікання на відстані 3-4 см один від одного. Крок 6.

Розігріти духовку до 200°С і випікати печиво 7 хвилин. Крок 7.

Вийняти деко з духовки і перевернути печиво, поставити випікати ще 5 хвилин до золотистої скоринки. Обов\'язково стежити за випічкою печива, щоб воно не підгоріло.



Категория: Новости