Пиріжки з капустою


Опубликованно 07.03.2019 00:50

Пиріжки з капустою

Приготування:

Крок 1.

Капусту і цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти на крупній тертці. Розігріти сковороду і обсмажити ріпчасту цибулю на рослинній олії на середньому вогні до напівготовності, приблизно 3 хвилини. Крок 2.

Додати до цибулі моркву і смажити ще 4 хвилини, помішуючи, на середньому вогні. Крок 3.

Додати половину нашаткованої капусти, перемішати і смажити її протягом 3 хвилин, додати сіль. Крок 4.

Додати другу половину нашаткованої капусти і накрити кришкою, тушкувати капусту 10 хвилин на слабкому вогні, помішуючи час від часу. Крок 5.

Розсунути капусту в центрі сковороди і покласти на дно сковороди 1 ст. л. томатної пасти, обсмажити томатну пасту протягом 1 хвилини, потім перемішати з капустою. Додати 1 ст. л. цукру і 1/2 ч. л. чорного меленого перцю, перемішати. Крок 6.

Смажити без кришки ще 3 хвилини. Зняти з вогню і остудити. Крок 7.

Тісто обім\'яти протягом 1-2 хвилин і розрізати на порційні шматочки, кожен шматочок тіста приблизно 65 грамів. Крок 8.

Розкачати качалкою з 1 шматочка тіста круг. Покласти в центр 1 повну столову ложку підготовленої охолодженої капусти і акуратно защипнути краї тіста, надавши форму пиріжка. Таким же чином зробити інші пиріжки. Крок 9.

Деко застелити пекарської папером і викласти пиріжки, залишаючи 2-3 сантиметри між ними. Накрити пиріжки рушником або серветкою і залишити на 15 хвилин. Крок 10.

Збити 1 куряче яйце до піни і додати 30 мл молока, перемішати. Крок 11.

Змастити пиріжки яєчною сумішшю і поставити в духовку розігріту до 180°С, випікати пироги до золотистого кольору, приблизно 20 хвилин. Крок 12.

Гарячі пиріжки змастити вершковим маслом.



Категория: Новости