Паста Аматрічіана


Опубликованно 07.03.2019 00:50

Паста Аматрічіана

Приготування: Крок 1: готуємо соус.

Грудинку і цибулю наріжте кубиками невеликого розміру. В оригінальному рецепті використовується гуанчиале, але цей інгредієнт дуже складно знайти в магазинах, тому використовуйте грудинку або бекон, вийде менш ароматно, але смачно все одно.

Спершу обсмажте грудинку. Смажте з невеликою кількістю олії до золотистої скоринки. А потім додайте цибулю і добре перемішайте. Смажте на повільному вогні, щоб сало вытапливалось і не горіло.

Коли цибуля стане прозорою, додати помідори, вино, нарізаний перець чилі і готуйте соус, помішуючи, протягом 20 хвилин, поступово розчавлюючи помідори. Готуйте на повільному вогні, не даючи рідини повністю випаруватися. Крок 2: готуємо спагетті.

Між справою зваріть спагеті до стану аль денте, відкиньте на друшляк і додати в готовий соус. Добре перемішайте, зніміть з вогню і подавайте. Крок 3: подаємо пасту Аматрічіана.

Подавати пасту Аматрічіана потрібно посипавши тертим твердим сиром. Відмінний вечерю, особливо з келихом білого вина.Приємного апетиту!



Категория: Новости