Незрівнянний салат з печінки тріски! Весь секрет у заправці!


Опубликованно 08.03.2019 17:35

Незрівнянний салат з печінки тріски! Весь секрет у заправці!

Приготування:

— Відварені круто яйця, чистимо, поділяємо на білки і жовтки.

— Білки, свіжі огірки, мариновані огірки і сир нарізаємо на невеликі кубики.

— Мариновані огірки не повинні бути занадто кислі, інакше вони «переб\'ють» весь смак салату.

— Зелений цибулю ріжемо дрібно.

— Печінка тріски виделкою поділяємо на невеликі шматочки.

— Жовтки натираємо на дрібній тертці.

— Помідор ріжемо навпіл, потім на тонкі слайсы.

— Приготуємо заправку. Петрушку довільно нарізаємо і відправляємо в блендер, туди ж відправляємо сіль (за смаком), лимонний сік, оливкова олія і 1/2 свіжого огірка (із загальної кількості), з\'єднуємо все блендером. Оливкова олія можна замінити на масло, в якому була печінка 1-2 ст. л.

— Об\'єднуємо всі інгредієнти салату: сир, зелений лук, білки, печінка тріски, огірки свіжі і мариновані, заправляємо салат нашої диво заправкою.

— На блюдо викладаємо листя салату, зверху сам салат, посипаємо тертим жовтком і прикрашаємо шматочками помідор і петрушкою.

— Такий салат можна швидко приготувати, коли гості на порозі, він смачний і ситний одночасно, всі, хто його спробує, залишаться задоволені!



Категория: Новости