Незрівнянний салат з печінки тріски! Весь секрет у заправці!
Опубликованно 08.03.2019 17:35
Приготування:
— Відварені круто яйця, чистимо, поділяємо на білки і жовтки.
— Білки, свіжі огірки, мариновані огірки і сир нарізаємо на невеликі кубики.
— Мариновані огірки не повинні бути занадто кислі, інакше вони «переб\'ють» весь смак салату.
— Зелений цибулю ріжемо дрібно.
— Печінка тріски виделкою поділяємо на невеликі шматочки.
— Жовтки натираємо на дрібній тертці.
— Помідор ріжемо навпіл, потім на тонкі слайсы.
— Приготуємо заправку. Петрушку довільно нарізаємо і відправляємо в блендер, туди ж відправляємо сіль (за смаком), лимонний сік, оливкова олія і 1/2 свіжого огірка (із загальної кількості), з\'єднуємо все блендером. Оливкова олія можна замінити на масло, в якому була печінка 1-2 ст. л.
— Об\'єднуємо всі інгредієнти салату: сир, зелений лук, білки, печінка тріски, огірки свіжі і мариновані, заправляємо салат нашої диво заправкою.
— На блюдо викладаємо листя салату, зверху сам салат, посипаємо тертим жовтком і прикрашаємо шматочками помідор і петрушкою.
— Такий салат можна швидко приготувати, коли гості на порозі, він смачний і ситний одночасно, всі, хто його спробує, залишаться задоволені!
Категория: Новости