Домашня баструма з курячої грудки. В\'ялене м\'ясо. Балик з курячого філе


Опубликованно 13.03.2019 07:05

Домашня баструма з курячої грудки. В\'ялене м\'ясо. Балик з курячого філе

Приготування:

Крок 2: День перший.

Ретельно моєму курячу грудку, обрізаємо все жили, плівочки, жирок, малі шматочки м\'яса.

В судок додаємо кілька ложок солі, викладаємо м\'ясо і зверху засипаємо сіллю, накриваємо кришкою і ставимо на добу в холодильник. Крок 3: День другий.

Філе добре промиваємо і замочуємо в холодній воді на пару годин, періодично воду змінюємо.

Змішуємо спеції. М\'ясо обсушили паперовим рушником, кладемо в пакет, туди ж відправляємо спеції і добре струшуємо протягом хвилини.

Протягуємо в м\'ясі нитку і підвішуємо сохнути в сухому приміщенні яке регулярно провітрюється, якщо це опалювальний сезон, тоді батарею поблизу м\'яса краще закрити рушником.

Висушуємо не менше двох діб. Для бутербродів дві доби, якщо бастурма йде під пиво, тоді четверо діб. Приємного апетиту!



Категория: Новости