М\'ясні тефтелі з рисом в духовці
Опубликованно 13.03.2019 07:05
Приготування: Крок 1.
Крок 1.
Нарізати цибулю кубиками, моркву натерти на крупній тертці. Крок 2.
Відварити рис до напівготовності протягом 10 хвилин. Крок 3.
Розігріти сковороду з 2 ст. л. рослинної олії і обсмажити цибулю на середньому вогні протягом 3 хвилин. Крок 4.
Додати моркву, борошно і перемішати. Додати 1 ч. л. солі, ? ч. л. меленого перцю, 1 ч. л. цукру, паприку і продовжувати смажити ще 1 хвилину на середньому вогні. Крок 5.
Додати різані томати і смажити 1 хвилину, додати 1 літр води і довести до кипіння, додати лавровий лист і вимкнути вогонь. Крок 6.
У м\'ясний фарш додати мелений коріандр, зелень, мелений перець, 1 ч. л. солі і добре промешать протягом 4-5 хвилин. Крок 7.
Додати у фарш рис і перемішати до однорідного стану, сформувати тефтелі у формі кульок. Крок 8.
Викласти у деко тефтелі і залити готовим овочевим соусом. Крок 9.
Розігріти духовку до 180°С і поставити деко з тюфтельками на 30 хвилин.
Категория: Новости