Млинцевий десерт без духовки
Опубликованно 15.03.2019 03:00
Приготування:
Млинці. У мисці з\'єднати яйця, сіль, цукор, воду, молоко і борошно. Перемішати до розчинення грудочок. Додати до тесту соду, гашену лимонним соком і рослинне масло. Перемішати. Посмажити млинці.
Начинка для млинців. У вишневий сік змішати з крохмалем. З\'єднати з вишнями (цукор додати за смаком). Поставити на вогонь. Довести до загустіння. Остудити.
Для основи. Желатин залити молоком. Залишити набрякнути. Набряклий желатин розпустити в мікрохвильовці або на водяній бані. Остудити. Сир з\'єднати з халвою і цукровою пудрою (за смаком). Перебити блендером. Додати тертий шоколад і остиглий желатин. Перемішати. перекласти в роз\'ємне кільце (діаметр 18-20 див.). Розрівняти. Поставити в холодильник на 15-20 хвилин.
Млинці розкласти на стіл внахлест один на одного. На них перекласти вишневу начинку і скрутити в рулет. Згорнути в Рулет нещільну «равлика». «Равлика» з млинців перекласти на сирний шар і акуратно притиснути руками. Розрівняти. Поставити в холодильник на 3-4 години. Прикрасити розтопленим шоколадом і можна пригощатися!
Категория: Новости