Курячі шлунки, тушковані в сметані
Опубликованно 23.03.2019 23:20
Приготування:
Курячі шлунки почистити, викласти в каструлю, залити холодною водою. Коли закипить, зняти шум, посолити, додати лавровий лист. Варити на малому вогні 75 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити цибулю з морквою на олії до прозорості цибулі. Зварені курячі шлунки розрізати на 2-3 частини і додати до цибулі з морквою. Додати сметану, томатну пасту, мелену корицю, мелений мускатний горіх, мелену гвоздику. Посолити, поперчити. Перемішати. Тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин. При подачі посипати кропом.
Категория: Новости