Домашній холодець зі свининою і півнем
Опубликованно 23.03.2019 23:20
Приготування:
М\'ясо помити і поскоблить. У свинячих ніжок видалити пальці. Вимите м\'ясо перекласти в каструлю, залити водою і дати закипіти. Першу воду з пінною злити, м\'ясо вимити і каструлю. М\'ясо повторно перекласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння. Додати моркву, перець і сіль і поставити на повільний вогонь нудиться на 3 години. Додати цибулю і лавровий лист і тушкувати ще 2-3 години. По закінченні вказаного часу дістати з бульйону м\'ясо і овочі, бульйон процідити через кілька шарів марлі. Свинину і півня позбавити від кісток і дрібно порубати, часник пропустити через прес і змішати з м\'ясом. Покласти нарізане м\'ясо з часником у форми для холодцю, влити проціджений бульйон і залишити остигати до кімнатної температури. Остиглий холодець відправити в холодильник для застигання на 8 годин, краще на ніч.
Домашній холодець з свинини і півня готовий! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости