Марокканські млинці "Beghrir"


Опубликованно 29.03.2019 06:35

Марокканські млинці

Приготування:

Крок 1.

Змішати в міксері манну крупу, борошно, дріжджі, сіль, цукор і теплу воду протягом 3-4 хвилин. Крок 2.

Додати розпушувач для тіста і перемішати протягом 30 секунд. Крок 3.

Вилити тісто в миску і закрити плівкою, залишити тісто на 30 хвилин, щоб воно піднялося. Крок 4.

Розтопити вершкове масло і змішати з медом до однорідної маси. Крок 5.

Розігріти сковороду налити 1 невеликий ополоник тесту в центр сковороди, тісто саме розтечеться по сковороді. Смажити млинець з одного боку, не перевертати. Смажити на слабкому вогні приблизно 2,5-3 хвилини. На поверхні млинця буде утворюватися багато дірочок, як тільки на поверхні млинця не залишиться мокрого тіста, блін готовий і потрібно знімати його з сковороди. Крок 6.

Млинці потрібно подавати з теплим медовим соусом або варенням.



Категория: Новости