Марокканські млинці "Beghrir"
Опубликованно 29.03.2019 06:35
Приготування:
Крок 1.
Змішати в міксері манну крупу, борошно, дріжджі, сіль, цукор і теплу воду протягом 3-4 хвилин. Крок 2.
Додати розпушувач для тіста і перемішати протягом 30 секунд. Крок 3.
Вилити тісто в миску і закрити плівкою, залишити тісто на 30 хвилин, щоб воно піднялося. Крок 4.
Розтопити вершкове масло і змішати з медом до однорідної маси. Крок 5.
Розігріти сковороду налити 1 невеликий ополоник тесту в центр сковороди, тісто саме розтечеться по сковороді. Смажити млинець з одного боку, не перевертати. Смажити на слабкому вогні приблизно 2,5-3 хвилини. На поверхні млинця буде утворюватися багато дірочок, як тільки на поверхні млинця не залишиться мокрого тіста, блін готовий і потрібно знімати його з сковороди. Крок 6.
Млинці потрібно подавати з теплим медовим соусом або варенням.
Категория: Новости