Тортик без випічки за 15 хвилин, плюс час на просочення


Опубликованно 30.03.2019 06:00

Тортик без випічки за 15 хвилин, плюс час на просочення

Приготування:

1) Приготуємо крем. У миску кладемо сметану жирністю 20%. До неї додамо 2 пакетик згущувача для сметани або вершків, кількість загусника дивіться по інструкції на упаковці. Потім додамо 80 гр. цукру і 10 гр. ванільного цукру. Взобьем крем міксером протягом 3-4 хвилин на максимальній швидкості.

2) 2 банана нарізаємо на кружечки. У мене маленькі банани. Якщо банани не любите, можна не додавати, але додайте трохи більше цукру.

3) Страва злегка змастимо кремом. Викладаємо шар печива і промазуємо кремом, Завдяки загустителю, крем виходить незвичайним, повітряним, в сукупності з печивом, бананом та шоколадом — просто тане в роті! Викладаємо наступний шар печива, промазуємо кремом і викладаємо банани. Зверху банани покриваємо тонким шаром крему, для того, щоб вони не потемніли і продовжуємо викладати, чергуючи шари печива, крему, бананів, знову крему. Бананів у мене вистачило рівно на 2 шари. Змащуємо верх торта і боки.

4) Залишки печива подрібнюємо в блендері і посипаємо боки торта, захопивши його верхній край. Прикрашаємо шоколадом, натертим на дрібній тертці. Залишаємо просочитися на столі на одну годину, потім відправляємо в холодильник на 3-4 години, краще на ніч. Торт чудово просочився. Можна відрізати шматочок і насолоджуватися! Приємного апетиту!



Категория: Новости