Картопля з грибами під сиром
Опубликованно 01.04.2019 07:50
Приготування:
У сковороді нагріти 2 ст. л. борошна до появи оранжевого відтінку. Додаючи молоко малими кількостями і постійно інтенсивно помішуючи змішати борошно з молоком, так щоб не залишилося грудок. Додати чебрець, сіль, перець. Перемішати. Видавити часник. Посолити, поперчити. Додати нарізану цибулю. Перемішати і нагрівати на слабкому вогні близько 5 хвилин. Дно форми для запікання змастити вершковим маслом. Картоплю нарізати ножем або на шатківниці на тонкі пластини. Викласти дно форми для запікання половиною картоплі. Гриби нарізати на тонкі пластини, викласти поверх картоплі. Вилити половину соусу і розмазати по поверхні грибів. Викласти зверху другу половину картоплі і змастити зверху другою половиною соусу. Розігріти духовку до 190 градусів і запікати близько 45 хвилин. Дістати з духовки. Сир натерти на крупній тертці, посипати поверх картоплі. Запікати в духовці ще 10 хвилин. Вийняти з духовки. Дати трохи охолонути.
Категория: Новости