Десерт до чаю за 20 хвилин


Опубликованно 02.04.2019 12:10

Десерт до чаю за 20 хвилин

Приготування:

1) Збити яйця з цукром в пишну, повітряну масу. Додати просіяне борошно і акуратно перемішати лопаткою.

2) Перелити бісквітне тісто у форму, змащену вершковим або рослинним маслом, і рівномірно розподілити, можна трохи струснути. Моя форма розміром 34/22 див. Випікати в розігрітій духовці до 180*С приблизно 15 хвилин.

3) Поки бісквіт випікають приготувати помадку. Змішати згущене молоко з какао порошком і подрібненими волоськими горіхами. Все перемішати. Пиріг трохи остудити і розподілити помадку зверху пирога. Розрізати на шматочки і подавати до столу. Приємного апетиту!



Категория: Новости