Цесарка з сухофруктами
Опубликованно 02.04.2019 22:20
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Сьогодні готуємо стегенця, їх потрібно розрізати по суглобу, розділивши на дві частини. Промийте, зріжте зайву шкіру і жир. Крок 2: запікаємо цесарку з сухофруктами.
Викладіть стегенця цесарки на деко (тут сковорідка, придатна для використання в духовці), посипте сіллю і перцем, додайте кедрові горішки, мигдальні пластівці, курагу, сушену журавлину і гілочки чебрецю. Розкладіть зверху шматочки вершкового масла і акуратно по краю влийте вино.Поставте цесарку в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Час від часу поливайте шматочки птиці утворюється соусом.
Через пів години запікання збільшіть температуру до 200 градусів і запікайте ще 10 хвилин, до тих пір, поки шкіра не покриється рум'яною скоринкою. Крок 3: подаємо цесарку з сухофруктами.
Цесарку подавайте гарячою, приготована за цим рецептом вона виходить ароматною, смачною і дуже святковою.Приємного апетиту!
Категория: Новости