Кесаділья з ковбасою і сиром
Опубликованно 04.04.2019 16:50
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Ковбасу потрібно тонко нарізати. Тонко нарізати також слід сир, якщо ви взяли твердий сорт. (Камамбер нарізати дуже тонко все одно навряд чи вийде.) Крок 2: готуємо кесаділью з ковбасою та сиром.
Дуже добре розігрійте сковорідку і нагрійте на неї корж. Зніміть і покладіть на сковороду другий корж.
Зніміть гарячу тортилью зі сковороди і викладіть на неї скибочки сиру.
Покладіть ковбасу, чим більше, тим краще, в кінці кінців це основний інгредієнт вашого страви! І додайте руколу або будь-яку іншу зелень за смаком.
Покладіть зверху другу нагріту корж. Акуратно натисніть.
Поверніть тортильї з начинкою на сковорідку, зменшивши вогонь, і поставте що-небудь зверху, щоб краще притиснути.
Готуйте 1-2 хвилини, а потім обережно переверніть і тримайте ще 1-2 хвилини. Крок 3: подаємо кесаділью з ковбасою та сиром.
Перекладіть кесаділью на обробну дошку і дайте їй хвилинку на охолодження, а після розрізати на 4-6 частин.
Хрустка та смачна кесаділья готова! Насолоджуйтеся.Приємного апетиту!
Категория: Новости