Овочева паста з фаршем і пармезаном


Опубликованно 06.04.2019 11:00

Овочева паста з фаршем і пармезаном

Приготування:

Покроковий рецепт приготування овочевий пасти: Приготування нашої овочевий пасти почнемо з приготування потрібних продуктів. Знімаємо шкірку з помідорів, а у готовий фарш індички додаємо натерту моркву. Включаємо плиту і ставимо на вогонь каструлю з водою, яку доводимо до кипіння і сковороду з доданим до неї оливковою олією. Нарізаємо дрібно цибулю і викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо не забуваючи помішувати. Між справою починаємо нарізати довільно болгарський перець, який додаємо в сковороду і перемішавши з цибулею продовжуємо обсмажувати. Нарізаємо дрібно часник з кропом, ріжемо помідори на шматочки і відправляємо в сковороду. Гарненько розмішати всі овочі в сковороді продовжуємо тушкувати далі. Закипілу в каструлі воду, солимо за смаком і розміщуємо в ній за всіма правилами спагетті, поступово опускаючи їх у воду, а потім кілька раз перемішуємо під час варіння. На дрібній тертці натираємо в тарілку сир і викладаємо в окрему ємність овочі зі сковороди. Додавши в сковороду трохи оливкової олії, викладаємо обсмажувати фарш індички. Обсмажуємо фарш в сковороді перемішуючи 10 хвилин, за смаком солимо, перчимо і додаємо до нього тушковані овочі, томатну пасту, добре перемішавши всі інгредієнти ще 10 хвилин, тушкуємо. Викладаємо на тарілку спагетті, додаємо не економлячи тушковані з фаршем овочі і зверху все посипаємо пармезаном. Наше швидке і смачне блюдо готове! Приємного всім апетиту, друзі! Поради до рецепту:

– Фарш для приготування страви ви можете взяти за своїм смаком і бажанням.



Категория: Новости