Рисова каша з м'ясом і овочами


Опубликованно 07.04.2019 04:15

Рисова каша з м'ясом і овочами

Приготування:

У сотейник влити 2-3 столові ложки рослинної олії. Ще холодне масло додати пластівці перцю чилі. Коли олія нагріється додати нарізану цибулю і обсмажити до м'якості. Додати нарізаний болгарський перець, видавити часник. Обсмажувати помішуючи близько 1 хвилини. Додати яловичий фарш і обсмажувати помішуючи до випаровування рідини з фаршу. Додати томат пасту, спеції, сіль, перець, рис. Перемішати і влити бульйон. Додати заморожені овочі. Довести до кипіння і варити на малому вогні 15 хвилин. Листя шпинату порвати руками і викласти поверх рису. Варити під кришкою на малому вогні ще 10 хвилин. Зняти з вогню і добре перемішати.



Категория: Новости