Різотто з грибами
Опубликованно 07.04.2019 06:15
Приготування:
Цибулю нарізати дрібно. Гриби нарізати пластинками. У каструлі обсмажити цибулю на оливковій олії до прозорості. Додати 1 ст. л. вершкового масла і засипати гриби.Коли гриби пустять сік додати сухий чебрець і часник. Коли гриби будуть майже готові, додати сіль і перець за смаком. Викласти обсмажені гриби в інший посуд. У каструлі, де смажилися гриби розтопити 1 ст. л. вершкового масла. Трохи обсмажити рис. Додати вино і помішуючи домогтися, щоб рис його повністю увібрав. Після цього треба додавати по одному черпаку киплячого курячого бульйону, постійно помішуючи, до готовності рису. Додати зелений горошок і тертий сир Пармезан. При подачі посипати дрібно нарубаною петрушкою.
Категория: Новости