Пісний пиріг "Розсольник"
Опубликованно 08.04.2019 03:45
Приготування:
КРОК 1.
Приготуємо тісто. Для цього змішаємо муку, сіль і дріжджі і викладемо на стіл. КРОК 2.
У борошні зробити ямку, куди вилити олію і частинами доливати воду. КРОК 3.
Готове тісто накрити рушником і дати підійти 30 хвилин. КРОК 4.
Для начинки необхідно зварити рис у пропорції 1 до 2. КРОК 5.
Також необхідно обсмажити цибулю, гриби, прогріти огірки і додати спеції. КРОК 6.
Перемішуємо начинку з рисом. КРОК 7.
Формуємо з 2/3 тіста основу у формі 26 см, викладаємо начинку і накриваємо залишилися тестом. КРОК 8.
Робимо отвір в тесті, щоб виходив пар. Змащуємо олією і в духовку на 40 хвилин при температурі 200°C
Категория: Новости