Хрусткий салат «Мурашник»! Неможливо зупинитися!


Опубликованно 10.04.2019 13:55

Хрусткий салат «Мурашник»! Неможливо зупинитися!

Приготування:

1) Курячу грудку потрібно відварити в підсоленій воді або запекти в духовці з улюбленими спеціями. Я запекла в духовці з сіллю, перцем і базиліком. Розбираю м'ясо на волокна.

2) Картоплю чистимо та миємо. Тремо на тертці для моркви по-корейськи. Промиємо три рази, кожен раз в чистій холодній воді, щоб максимально позбавитися від крохмалю. Просушити паперовими серветками. У сотейник наллємо достатню кількість рослинної олії і обсмажимо картоплю невеликими порціями на середньому вогні до готовності. Смажиться він швидко. Готову картоплю виймаємо на паперові серветки, щоб скло зайве масло.

3) Огірок наріжемо соломкою.

4) Виймаємо насіння помідора ложкою, вони не знадобляться. М'ясисту частину нарізаємо соломкою.

5) Варені яйця чистимо і нарізаємо півкільцями.

5) Кріп дрібно рубаємо.

6) Майонез перчимо. Часник пропустимо через прес і додамо до майонезу. Чим замінити майонез дивіться за посиланням на екрані і в описі під відео.

7) У відповідній мисці з'єднайте підготовлені продукти, крім картоплі. Заправляємо майонезом з часником і перемішуємо. Солимо за смаком.

8) Кладемо салат гіркою на блюдо. Зверху на салат викладаємо картоплю, посипаємо чорним кунжутом і трохи солимо.



Категория: Новости