Куряча печінка в солодкому соусі чилі


Опубликованно 12.04.2019 03:45

Куряча печінка в солодкому соусі чилі

Приготування:

Крок 1.

Курячу печінку добре промити і прибрати всі зайві плівки, розрізати на шматочки середнього розміру. Крок 2.

Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками. Крок 3.

У сковороді нагріти 2 столові ложки рослинної олії і додати цибулю і обсмажити на середньому вогні протягом 3 хвилин. Крок 4.

Додати курячу печінку, перемішати і смажити на середньому вогні 5 хвилин, періодично перевертаючи, додати сіль, чорний перець і мелений коріандр. крок 5.

Додати солодкий соус чилі, перемішати і накрити кришкою, тушкувати 3 хвилини на слабкому вогні.



Категория: Новости