Повітряні оладки


Опубликованно 15.04.2019 07:20

Повітряні оладки

Приготування:

Крок 1.

Відокремити жовтки від білків і змішати жовтки з молоком. Крок 2.

Додати просіяне борошно і розпушувач, замісити однорідне тісто, щоб не було грудочок. Крок 3.

У білки додати лимонний сік і збити до стійких піків, поступово додаючи цукрову пудру. Крок 4.

Взяти 1/3 збитих білків і додати в тісто, акуратно круговими рухами вмішати білки в тісто. Крок 5.

Додати білки в тісто і обережно перемішати до однорідної маси. Крок 6.

Розігріти сковороду на слабкому вогні і змастити за допомогою паперової серветки рослинним маслом. Крок 7.

Викласти на сковороду столовою ложкою тісто, на відстані 3-4 см один від одного і смажити 1 хвилину на слабкому вогні з накритою кришкою. Крок 8.

Прибрати кришку і додати на кожну ще по 1 ст. л. тіста, накрити кришкою і смажити ще 2,5 хвилини на слабкому вогні. Крок 9.

Акуратно перевернути оладки і накрити кришкою, випікати 3,5 хвилини на слабкому вогні. Посипати цукровою пудрою і подавати оладки з теплим медом або варенням.



Категория: Новости