Повітряні оладки
Опубликованно 15.04.2019 07:20
Приготування:
Крок 1.
Відокремити жовтки від білків і змішати жовтки з молоком. Крок 2.
Додати просіяне борошно і розпушувач, замісити однорідне тісто, щоб не було грудочок. Крок 3.
У білки додати лимонний сік і збити до стійких піків, поступово додаючи цукрову пудру. Крок 4.
Взяти 1/3 збитих білків і додати в тісто, акуратно круговими рухами вмішати білки в тісто. Крок 5.
Додати білки в тісто і обережно перемішати до однорідної маси. Крок 6.
Розігріти сковороду на слабкому вогні і змастити за допомогою паперової серветки рослинним маслом. Крок 7.
Викласти на сковороду столовою ложкою тісто, на відстані 3-4 см один від одного і смажити 1 хвилину на слабкому вогні з накритою кришкою. Крок 8.
Прибрати кришку і додати на кожну ще по 1 ст. л. тіста, накрити кришкою і смажити ще 2,5 хвилини на слабкому вогні. Крок 9.
Акуратно перевернути оладки і накрити кришкою, випікати 3,5 хвилини на слабкому вогні. Посипати цукровою пудрою і подавати оладки з теплим медом або варенням.
Категория: Новости