Кальцоне з шпинаом і сиром
Опубликованно 16.04.2019 07:55
Приготування:
Шпинат розморозити, трохи віджати і змішати в одній мисці з рікоттою, моцарелою, орегано, сушеним часником, перцю чілі пластівцями, сіллю і яєчним жовтком і 1 ст. л. оливкової олії. У борошно додати розпушувач, сіль. Перемішати. Додати 1 ст. л. оливкової олії, перемішати. Поступово додаючи теплу воду, замісити тісто. Викласти тісто на посипану борошном поверхню. Місити кілька хвилин. Розкачати в ковбаску і розрізати на 4 частини. Кожну з частин тонко розкачати качалкою. Змішати яйця з двома столовими ложками води. Змастити краю. Суміш зі шпинатом покласти на одну половину, накрити другою половиною тіста і защипнути краю. Змастити верх сумішшю яйця з водою. гострим ножем зробити кілька довгих розрізів зверху. Розігріти духовку до 260 С, запікати 8 хвилин. Дістати з духовки. Знову змастити сумішшю яйця і води, посипати пармезаном. Запікати в духовці 7 хвилин. Дати трохи охолонути.
Категория: Новости