Солодкі грінки з батона з яйцем
Опубликованно 16.04.2019 07:55
Приготування:
Спосіб приготування
1. До яйцю додайте 1 ст. л. цукру без гірки (так як щіпка цукру нам знадобиться трохи пізніше). Збити виделкою.
2. Скибочки батона переріжте навпіл.
3. Розігрійте сковороду, додайте рослинне масло.
4. Умочіть кожну скибочку в яйце і викладіть на сковороду.
5. Смажте на невеликому вогні до появи золотистої скоринки.
6. Відразу ж коли перевернете грінки з одного боку на іншу посипте просмажене бік щіпкою цукру. Підсмажте і другу сторону до появи золотистої скоринки.
7. Гарячі і солодкі грінки готові. Вони смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного чаювання!
Категория: Новости