Солодкі грінки з батона з яйцем


Опубликованно 16.04.2019 07:55

Солодкі грінки з батона з яйцем

Приготування:

Спосіб приготування

1. До яйцю додайте 1 ст. л. цукру без гірки (так як щіпка цукру нам знадобиться трохи пізніше). Збити виделкою.

2. Скибочки батона переріжте навпіл.

3. Розігрійте сковороду, додайте рослинне масло.

4. Умочіть кожну скибочку в яйце і викладіть на сковороду.

5. Смажте на невеликому вогні до появи золотистої скоринки.

6. Відразу ж коли перевернете грінки з одного боку на іншу посипте просмажене бік щіпкою цукру. Підсмажте і другу сторону до появи золотистої скоринки.

7. Гарячі і солодкі грінки готові. Вони смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного чаювання!



Категория: Новости